Säkerhetsdörrar – Pardörrar

FAKTA OM PROLOCDÖRRAR

Säkerhetsdörrar från PROLOC är är tillverkade av 1,5 mm tjockt stål vilket är 20-50% tjockare än övriga säkerhetsdörrar. Våra säkerhetsdörrar är utrustade med både ett Assalås och ett flerpunktslås från Mottura. Motturalås används ofta i kassaskåp då de skjuter ut låskolvar åt flera håll samtidigt. Detta innebär att dörrbladen inte går att bända ut vi över-/ underkant vilket annars ofta är en svaghet med höga pardörrar.

Proloc-dörrarnas konstruktion är testad av SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen och är certifierade av SBSC, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering AB. Dörren uppfyller klass 3 enligt SS-ENV 1627.
PROLOC-dörrar är 63 mm tjocka vilket innebär 9% mer isolering än andra säkerhetsdörrar. Detta ger mycket goda brandskyddande och ljuddämpande egenskaper. PROLOC-dörrar uppfyller ljudklass Rw 35/40 dB och brandklass EI30 (säkerhetsdörren) samt EI60 (branddörren).

Vi skräddarsyr PROLOC-dörren så att den passar in oavsett om det gäller en fastighet från 1800-talet eller nybyggnation.
Vi erbjuder ett brett urval av tillval så att dörren får rätt utseende.

Beskrivning av dörrbyte:

1: Den gamla dörren demonteras, tid ca 40 minuter.
Vi tar alltid bort den hela den gamla karmen för att få en snyggare finish samt för att bibehålla full bredd och höjd i dörröppningen.
Prolocdörrar har alltid en självbärande stålkarm för maximal säkerhet och livslängd.

2: Den nya dörren lyfts på plats, vägs av och fästs med 16 betongskruv. Glipan mellan karm och väg drevas eller tätas med brandsäkert fogskum. (ca 1,5 timmar)

3: Låsbehör, brevinkast och ev. träimitation monteras, (ca 30 min)

4: Invändiga omfattningar monteras. Tid ca 1 timme

5: Extra anpassningar tex speglar och platsmålning

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort