Målning av trapphus

Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommunala fastighetsbolag att skapa förbättra hela trapphusmiljöer. Proloc kan agera totalentreprenör till din trapphusrenovering.

För att måla om ditt trapphus behöver vi sätta oss in i dina önskemål och förväntningar på en trapphusmålning. Minst lika viktigt är det att förstå fastighetens historia och få en bild av hur den har sett ut genom åren.

Vi går även igenom vad som behöver åtgärdas utöver färgsättning och målning.

Det kan vara:

  • trappregister
  • fastighetsboxar
  • el och armaturer
  • mattor
  • hissinredning
  • säkerhetsdörrar m m

 

Vi tar fram färgsättningsförslag

Vi tar skrapprover av väggytskiktet i trapphuset. Via olika lager av färg får vi en uppfattning av husets tidigare färgsättning. Med dessa prover som underlag kan våra skickliga färgsättare utveckla färdiga färgsättningsförslag som tar vara på byggnadens historik.

 

Bakgrundsresearch vid känsliga objekt

Vid behov kan vi även rådfråga Stadsmuseers inventering av fastigheter för att få hitta information om en byggnads historik. Här kan vi få fram vilken arkitekt som ritat huset och när, vilka färger och målningstekniker som använts med mera.

 

Skisser och färgprover

Vi presenterar färgsättningen med hjälp av skisser och färgprover för att visualisera förslagen så tydligt som möjligt. Vi beskriver även vilka målningstekniker vi tänkt använda. Med visualiseringen får du en helhetsbild av resultatet och så att vi kan undvika eventuella missförstånd.

 

Provmålning

När vi kommit överens om färgsättningen lämnas uppdraget över till våra målare, snickare och andra berörda hantverkare. Upplägget planeras och skräddarsys, vilket trapphus man kan börja med. En provmålning görs för att säkerställa att valet av kulör överensstämmer med färgsättningsförslaget. Först när ni godkänt provmålningen startar vi målningen av trapphuset. Här möter du kunnig och erfaren personal på alla områden inom projekt och planering, färgsättning, dekorationsmåleri och traditionellt måleri.

 

 

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort