Köpa Säkerhetsdörr

Större delen av alla inbrott sker genom ytterdörren. Med en säkerhetsdörr från Proloc garanteras du säkerhet mot inbrott och brand, samtidigt som den hjälper till att stänga ute oljud som kommer från trapphuset. Med de egenskaper som Prolocs dörrar har så fungerar de även bra som branddörr.

Hos oss är möjligheterna många och dörren anpassas efter varje individuell kund till ett bra pis, modern som klassisk stil. Du kan också välja att behålla det befintliga utseendet eller skapa ett helt nytt. Oavsett vilket utförande du önskar av din dörr så ordnar vi det. Alla våra dörrar kan skräddarsys med olika tillval för att få ett utseende som passar dig.

köpa säkerhetsdörr

Väljer du att köpa en säkerhetsdörr med Motturalås som installeras av oss omfattas den av 10 års inbrottgaranti som täcker den fulla kostnaden för en ny dörr. Kravet är då att Motturalåset måste ha varit låst vid inbrottstillfället. Monterar du en Proloc ståldörr med oss ingår en 5 års funktionsgaranti, samt fri service avseende dörrens funktion.

Alla dörrar som installeras av oss täcks även för installationsbrister som upptäcks inom de första 2 åren efter installation.

Proloc – Återförsäljare och installatör

Proloc har sedan 2005 varit aktiva och installerat över 10000 certifierade säkerhetsdörrar. Vår ambition ligger i att ge dig som kund ett professionellt hantverk kombinerat med konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Vi erbjuder kundanpassade säkerhetsdörrar i inbrottsklass 3, 4 och 5, samt portar och fönster. Du kan välja mellan material som stål, PVC, aluminium eller massivt trä.

Varmt välkommen att kontakta oss på Proloc så berättar vi mer om våra säkerhetsdörrar!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort