Köpa säker altandörr

Köpa säker altandörr

Större delen av villainbrotten sker genom altanen som oftast är på en insynsskyddad punkt av huset. Detta blir lätt en lika tilltalande öppning som flyktväg för tjuven. Därför är det minst lika viktigt att altandörren lever upp till de säkerhetskrav som ytterdörren har. Dörren bör också vara rustad med ett lås som är stabilt och säkert för att du ska känna trygg. En bra och funktionell lösning bör prioriteras lika högt som till ytterdörren av ditt hus.

Med detta dilemma i åtanke har vi på Proloc vidtagit en rad olika åtgärder för att göra altandörren säkrare och göra den betydligt mycket svårare för tjuven att forcera. Att köpa en säker altandörr hjälper givetvis till att minska inbrottsrisken, men hjälper även till att isolera från kyla och oljud som kommer utifrån.

Gardera dig mot inbrott

Vi har sedan 2005 varit verksamma och utför installationer av kvalitetssäkrade altandörrar. Vi arbetar med ständig ambition och strävan efter professionellt utförda hantverk i kombination med konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider. Vi hjälper till genom hela processen och är delaktig i varje moment.

Varmt välkommen till oss på Proloc!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort