Köpa garageport

På Proloc erbjuder vi robusta garageportar av hög kvalitet för bra priser. Hitta den design som passar er bäst och välj bland en rad olika modeller och kulörer. På Proloc kan ni köpa en garageport som ger er högre säkerhet, kan isolera från oljud utifrån samt reducera energikostnaderna då värmen i garaget håller sig kvar.

Vi erbjuder många olika utföranden som alla har ett högt u-värde. Portarnas paneler tillverkas av företaget Thyssen-Krupp i Tyskland. Motorer och track-system är från ledande tillverkarna som Somfy och Marantec.

köpa Garageport Stockholm

När ni köper en garageport hos oss omfattas den av en 5 års fabriksgaranti till en kostnad från 7225 kronor inkl. moms. Vid installation tillkommer en kostnad från 6000 inkl. moms. Hos oss erbjuds du ett brett sortiment av säkra och bra portar till det bästa priset.

Våra modeller kan skräddarsys med extra tillval som passar er bäst. Oberoende av vilket utförande ni önskar så kan vi ordna det.

När du ska köpa en ny garageport – Välkommen!

Sedan 2010 har vi på Proloc monterat över 200 nya portar i Stockholm.

Med ett brinnande engagemang arbetar vi för att ge varje kund ett professionellt hantverk kombinerat med konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider.

Vi hjälper till genom hela installationen. Från planering till installation och städning efter varje avslutat uppdrag. Utöver monteringar utför vi också tilläggsarbeten så som gjutning av golv, snickeri och målning.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att köpa en garageport i Stockholm.

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-garageprotar

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort