Garagedörrar

garagedörrar

När du väljer garagedörr bör du tänka på att den ska vara anpassad efter just dina behov och vad den egentligen ska användas till.

Vi erbjuder bra garagedörrar av god kvalitet till rimliga priser. Hitta en formgivning som faller dig i smaken och välj bland olika utföranden och kulörer. Med en garagedörr från oss får du ökad säkerhet, isolat från oljud och kan reducera energikostnaderna då värmen i garaget håller sig kvar. Proloc erbjuder en rad olika modeller som alla har ett bra u-värde.

Tillsammans med oss får du många möjligheter. Alla våra modeller kan skräddarsys med extra tillval så att det passar dig som kund bäst. Oberoende av vilket utförande du önskar så kan vi hjälpa dig att ordna det. Utifrån dina önskemål har vi lösningen. Utefter vilket utförande och eventuella tillval du väljer kommer priset att variera. Ta gärna kontakt med oss för en offert och vidare information.

Välj garagedörrar som håller säkerhetskraven

Sedan starten 2005 och har vi utfört installationer säkra garagedörrar i stor-Stockholmsområdet. Vi står för säkerhet och professionella hantverk med konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider.

Vi hjälper dig med hela monteringen. Vi är delaktiga i varje del av processen. Från planering och rådgivning, till själva installationen och vid uppstädning efter avslutat uppdrag.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss gärna så besvarar vi dina frågor. Hos oss får du hjälp och vi ger dig all information som du kommer att behöva. Vi vägleder dig till den perfekta investeringen.

Varmt välkommen till oss på Proloc!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-garageprotar

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort