Proloc Fastighetsboxar

För att ytterligare höja säkerheten väljer många fastighetsboxar när de byter till säkerhetsdörrar i en fastighet. Det medför en mängd fördelar. Dessutom blir du ”framtidssäkrad” ifall att Posten lyckas driva igenom sina önskemål om att alla skall ha fastighetsboxar.

Varför välja fastighetsbox?
Att installera en postbox i trapphuset medger lägenhetsdörrar utan brevinkast.

Det är säkrare
Tjuvar använder sig av brevinkastet för att forcera upp dörren, speciellt om man har en säkerhetsdörr. Tyvärr är tjockleken på dörren oväsentlig om det finns enkel tillgång genom brevinkastet.

Minskad brandrisk
Om det börjar brinna i trapphuset eller i lägenheten hindrar en dörr utan inkast både rök, flammor och brandgaser från att sprida sig antingen in eller ut ur lägenheten.

Isolerar mot ljud, lukt och kyla
Spar uppvärmningskostnader genom minskat drag genom inkastet.

En fastighetsbox i entrén förenklar posthanteringen.

 

Vad är en fastighetsbox?

En fastighetsbox, postbox eller brevbox är en eller flera boxar som placeras vid entrén i flerfamiljshus. Brevbäraren lägger posten i fastighetsboxen där varje lägenhet har ett eget fack. Detta är vanligt över hela Europa och blir allt vanligare även i Sverige.

Fördelar med postboxar i entrén

Klara fördelar med postboxar är brandsäkerhet och inbrottssäkerhet. Genom att slippa ett hål i dörren eliminerar man risker för inbrottsförsök via brevinkastet och dessutom blir dörrens ljuddämpning bättre. Vid brand är en dörr utan hål givetvis säkrare än en dörr med hål.
 

Förbättrar boendeservice, säkerhet och spar på miljön

Proloc erbjuder postboxar från Boxit Design och RENZ. I vårt showroom här i Bromma finns många modeller utställda.Boxarna kan monteras både inomhus och utomhus.

 

Proloc_Fastighetsbox red

Det finns många fördelar med fastighetsboxar och flertalet boende som byter till fastighetsboxar är väldigt nöjda. De boende kan ta emot större paket, exempelvis från nätshopping, än vad som är möjligt att få i brevinkastet.

 

Vad säger de boende om postboxar?

“Om man är borta ser ingen att det ligger post innanför dörren.”
“Du slipper hål i dörren och slipper ljudet när posten kommer.”
“Praktiskt och kul att träffa grannar på vägen som man kan prata lite med.”

 

Fastighetsboxens placering

En fastighetsbox placeras vanligtvis inomhus i direkt anslutning till fastighetens entré. Om fastighetsboxen placeras utomhus måste boxen vara godkänd för utomhusmiljö. Vi kan även erbjuda inbyggnation, dekorativa paneler, dekorationsmålning, med mera.

 

Finns i många varianter

Vi erbjuder allt från vanliga fastighetsboxar, till fastighetsboxar med elektronisk låsning. De finns i modernt utförande i metall och även i mer exklusiv träfinish. Vi kan hjälpa er med leverans, montering, märkning och installationsanmälan.

 

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Boxarna kostar från 550 kr per fack inklusive moms.

Pris för tidningshållare är från 150 kr inklusive moms.

Kontakta oss så berättar vi mer (info@proloc.se)

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort