Entrédörrar – Stål, aluminium eller trä

När man ska välja entrédörr är det en rad olika faktorer man bör tänka på. Viktigt att tänka på är att den lever upp till de kvalitets- och trygghetskrav som ställs. En bra entrédörr ska vara duglig till att isolera från kyla och oljud, samtidigt som den också ska vara inbrottssäker. Det finns många olika stilar att välja mellan, allt från klassisk sekelskiftesstil till modern.

Hos Proloc finner du ett brett sortiment av entrédörrar i material som aluminium, stål och trä. Alla dörrar går att beställa i specialmått för att den ska passa just din entré. Vi både tillverkar och installerar i stor-Stockholmsområdet. Vi förenar traditionellt med innovation som uppfyller dagens kvalitetskrav.

Entrédörrar

Dörren anpassas alltid efter varje enskild kund till det bästa tänkbara priset. Endera så väljer du att behålla det redan befintliga utseendet eller så skapar man ett helt nytt. Oberoende av vilket mått, modell, kulör eller säkerhetsklass du önskar av dörren så ser vi till att det ordnas. Alla våra entrédörrar kan skräddarsys med diverse tillval för att få det precisa utseendet som lever upp till just dina behov och krav. Utseende, storlek, skyddsklass och UW-värde anpassas efter de önskemål och krav som du har och utefter dem kommer priset att variera. Kontakta oss gärna för en offert!

Entrédörrar i aluminium, stål eller trä – Välkommen

Sedan starten 2005 har vi på Proloc tillverkat och installerat måttbeställda entrédörrar och portar av trä, stål, aluminium eller PVC. Utöver entréarbeten monterar vi även gallergrindar, branddörrar, fönster, portar, fastighetsboxar och säkerhetsdörrar.
Vi genomför varje arbete med ett brinnande engagemang för att förse dig som vår kund med säkerhet, kvalitet och ett professionellt hantverk med konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Vi på Proloc hjälper dig med allt som rör installationen och finns till i varje delmoment av processen. Från första planering och rådgivning till montage och uppstädning. Utöver installationsarbeten kan vi också genomföra tilläggsarbeten som gjutning av nya golv, snickeri och målning.

Vill du veta mer? Ta då kontakt med oss på Proloc så ger vi dig svar på dina frågor. Vi ger dig den information du behöver och handleder dig till den perfekta investeringen.

Varmt välkommen!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-gallergrindar

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort