Branddörr för lägenhet, stål

branddörr lägenhet

Med en branddörr i stål förhindrar man lättare att en brand sprider sig. Extra viktigt är det i en miljö där fler människor vistas där en brand kan leda till allvarliga konsekvenser.

På Proloc erbjuder vi CE-märkta branddörrar i klass EI30, EI60 och EI90 av hög kvalitet och rätt pris. Våra branddörrar är av starkt stål, fyllda med en brandisolerande brandskiva som också är ljudisolerande.
Vanligt är att branddörrarna är utrustade med ett Tesalås i modell CF50, men kan även förses med ett ASSA-lås och andra tillbehör. Varje branddörr är kundanpassad utefter individuella önskemål med valfri storlek, färg och utrustning.

Våra branddörrar kostar från 2780 kr exkl. moms med 3-4 veckors leveranstid. En branddörr i klass EI60 finns oftast för omgående leverans.

Investera i säkerhet och skydda din lägenhet mot eld – Köp en branddörr hos Proloc!

Vi har sedan 2005 varit aktiva och utför installationer av kvalitetssäkrade och säkra branddörrar. Hos oss råder ständig ambition och strävan efter att leverera proffsiga hantverk i kombination med konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Vi hjälper till genom hela processen och är delaktig i varje moment. Från rådgivning och planering till installation och städning efter avslutat arbete. Kontakta oss gärna när du ska köpa en branddörr till din lägenhet så hjälper vi dig!

Varmt välkommen till Proloc!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort