Billig Säkerhetsdörr

Majoriteten av alla inbrott sker genom ytterdörren. Proloc erbjuder säkerhetsdörrar med garanterad säkerhet mot inbrott och brand, samtidigt som den till stänger ute oljud från trapphuset. Med de egenskaperna som våra säkerhetsdörrar erbjuder, går de också att använda som branddörr. Allt för en billig peng.

billig-sakerhetsdorr
Möjligheterna är många och varje säkerhetsdörren skräddarsys efter kundens önskemål, modern som klassisk stil. Oberoende av om du önskar att behålla det redan befintliga utseendet av din dörr eller skapa ett helt nytt, så ordnar vi det. Alla våra dörrar kan kundanpassas med diverse tillval för att få ett utseende som passar dig bäst. Beroende av vilken modell och eventuella tillval du önskar kommer priset att variera.

Proloc – Återförsäljare och installatör av billiga säkerhetsdörrar

Vi har sedan 2005 installerat över 10000 certifierade säkerhetsdörrar och portar i Stockholmsområdet. Vi utför även installationer av branddörrar, fönster, gallergrindar, fastighetsboxar och garageportar. Vi arbetar med ambitionen att ge dig som kund ett professionellt hantverk i kombination med konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider.

Vi erbjuder säkerhetsdörrar i inbrottsklass 3, 4 och 5, samt portar och fönster. Du kan välja mellan material som stål, PVC, aluminium eller massivt trä.

För ytterligare information om våra säkerhetsdörrar är du varmt välkommen att kontakta oss på Proloc!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort