Ytterdörr, sekelskifte, Stockholm

Ytterdörr Stockholm specialmått
Det finns en rad olika faktorer att tänka på när du ska välja dörr till din bostad. Viktigt att tänka på är att den ska leva upp till de kvalitets- och trygghetskrav som finns. En bra ytterdörr ska vara kapabel till att isolera från kyla och oljud, men den ska också vara inbrottssäker.

Hos Proloc hittar du ett brett sortiment av ytterdörrar i sekelskiftesstil som går att beställa i specialmått för att den ska passa din entré. Vi både tillverkar och installerar ytterdörrar i Stockholm. Vi förenar nytänkande med tradition samtidigt som vi lever upp till dagens kvalitetskrav.

I och med din beställning av en dörr finns många möjligheter. Dörren anpassas efter varje individuell kund till bästa möjliga pris, modern som klassisk stil. Antingen så väljer man att behålla det befintliga utseendet eller så skapar man ett helt nytt. Oberoende av vilket utförande, mått eller säkerhetsklass som önskas av ytterdörren så kan vi ordna det. Alla våra dörrar kan skräddarsys med diverse tillval för att få det exakta utseendet som lever upp till kundens krav. Priset kommer att variera beroende på vilken modell och eventuella tillval du önskar.

Specialbeställda ytterdörrar – Välkommen

Proloc grundades 2005 och har sedan dess utfört installationer av mer än 10000 certifierade och säkra ytterdörrar i Stockholm. Utöver det monterar vi även gallergrindar, branddörrar, fönster, portar, fastighetsboxar och säkerhetsdörrar.
Vi genomför varje uppdrag med stor ambition för att ge dig som vår kund ett professionellt hantverk till konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Vi på Proloc hjälper dig genom hela installationen och finns till i varje del av processen. Från första planering till själva monteringen, samt vid städning efter avslutat arbete. Utöver installationer kan vi också genomföra tilläggsarbeten som till exempel gjutning av nya golv, snickeri och målning.

Vill du veta mer? Ta då kontakt med oss. Varmt välkommen!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort