Trapphusrenovering, Stockholm

Med Proloc kan du välja att göra en totalrenovering av trapphuset för att skapa ett helt nytt utseende lika väl som att bevara eller återskapa fastighetens redan befintliga utseende och kulturarv. Vi ser till att säkerhetskraven uppfylls.

Genom att genomgå en trapphusrenovering höjer man värdet på fastigheten och ökar trivseln för såväl inneboende som gäster. En mycket värdefull investering för dig som fastighetsägare.
Proloc utför fullständiga trapphusrenoveringar i Stockholm. Vi genomför allt från gjutning av nya golv till finsnickeri och målning.

Proloc utför trapphusrenoveringar för fastigheter i Stockholm!

Vi på Proloc har varit verksamma sedan 2005. Med gedigen kunskap och erfarenhet har vi under åren renoverat trapphus för små som stora fastigheter i Stockholmsområdet.

Vårt motto är säkerhet och professionella hantverk. Alltid i kombination med konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du kompetent hjälp och snabba leveranser. Vi finns till och hjälper dig genom hela installationen. Från planering till montering och städning efter avslutad renovering.

Har du frågor och funderingar kring vårt fullständiga utförande av trapphusrenoveringar? Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Proloc i Stockholm, så besvarar vi dina frågor och ger dig ytterligare information! Utefter dina behov och önskningar hjälper vi dig till en lyckad investering.

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort