Trapphusmålning, Stockholm

Vi på Proloc har varit verksamma sedan 2005. Med gedigen erfarenhet och stor sakkunskap har vi under åren målat om trapphus för såväl små som stora fastigheter i Stockholmsområdet. Tillsammans med oss kan du välja att göra en trapphusmålning som skapar ett helt nytt utseende eller att bevara fastighetens redan befintliga utseende och kulturarv.

Att genomgå en trapphusmålning höjer du fastighetens värde och ökar trevnaden för både boende och besökanden. En investering som är extra värdefull för dig som fastighetsägare.

Vi erbjuder fullständiga trapphusmålningar i Stockholm. Vi genomför allt inom trapphusrenovering, så som gjutning av golv, finsnickeri och målning. Kontakta oss gärna för en offert och berätta hur du tänker.

Proloc utför trapphusmålning för fastigheter i Stockholm!

Vi arbetar för säkra, långvariga och professionella hantverk. Alltid i kombination med konkurrenskraftiga priser. Hos oss garanteras du kompetent assistans och snabba leveranser. Vi finns och hjälper dig genom hela installationen – genom planering, rådgivning och montering, samt städning och uppföljning.

Om du har eventuella frågor och funderingar kring vårt fullständiga utförande av trapphusmålningar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Proloc i Stockholm. Vi besvarar dina frågor och ger dig vidare information! Det är viktigt att du blir nöjd, därför handleder vi dig utefter dina behov till en lyckad investering till bästa möjliga pris.

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort