Ståldörrar, Stockholm

I vårt breda sortiment erbjuds olika utföranden av ståldörrar som kan levereras med ett likadant utseende som det ursprungliga och passa in i samma miljö, men för att uppfylla andra klassningskrav. Hos Proloc i Stockholm finns en rad olika varianter av dörrar att välja mellan. Vi erbjuder säkerhetsdörrar, branddörrar, garagedörrar och gallergrindar, samt garageportar, fastighetsboxar och fönster.

ståldörrar

Med oss är möjligheterna många och alla dörrar anpassas efter varje enskild kund till bästa möjliga pis. Du kan välja mellan att behålla samma utseende eller skapa ett helt nytt. Oberoende av vilket utförande du önskar av din dörr så ordnar vi det, modern som klassisk stil. Alla våra dörrar går att anpassa med olika tillval för att få det rätta utseendet.

Oavsett om du är ute efter en ljudisolerande dörr, vill förbättra brandsäkerheten, minska risken för inbrott eller bara vill ha ett snyggare utförande så har vi dörrar för alla syften och smaker.

Ståldörrar i olika stilar för alla syften – Kontakta Proloc i Stockholm!

Vi har varit verksamma sedan 2005 och har under åren hunnit installera fler än 10000 certifierade säkerhetsdörrar i stor-Stockholm. Vi både tillverkar och installerar olika typer av dörrar i Stockholm, men kan via återförsäljare leverera och montera dörrar även i Malmö, Göteborg och Finland.

Vår kompetenta arbetsstyrka står för säkerhet och professionellt hantverk i kombination med konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Vi är gärna din samarbetspartner och levererar dörrar dit du vill inom Stockholmsområdet. Tillsammans kommer vi överens om när leveransen ska sändas och vart den ska gå.

Ta gärna kontakt med oss så kan vi diskutera närmare vilken typ av dörr som kan passa dig bäst. Hos oss får du personlig rådgivning samt kompetent och snabb service för att hitta rätt bland våra dörrar. Vi ser till att du får ett slutresultat som är skräddarsytt efter just dina önskemål och behov.
Varmt välkommen till Proloc i Stockholm!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort