Köpa PVC-fönster, Stockholm

köpa pvc fönster Stockholm
Val av fönstermaterial brukar ofta vara något som plånboken styr. PVT-fönster (kompositfönster) är plastfönster som har ett lägre pris och väljs ofta av den som önskar fönster som är billiga. Genom att köpa PVC-fönster så investerar man även i ett par underhållsfria fönster, vilket också gör dem extra prisvärda. Att de är lättstädade och energieffektiva resulterar i att man får mer pengar och tid över till annat.

Vi hjälper dig genom hela installationen!

Vi har varit verksamma sedan 2005. Vi säljer och utför installationer av PVC- fönster i Stockholm. Ett professionellt hantverk i kombination med konkurrenskraftiga priser är något vi med brinnande engagemang arbetar för att ge varje kund. Hos oss får du kompetent hjälp och korta leveranstider. Vi finns till och hjälper dig genom hela installationen. Från planering till montering och städning efter avslutat uppdrag.

Har du frågor och funderingar kring våra fönster är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Proloc i Stockholm, så besvarar vi dina frågor och ger dig ytterligare information! Utefter dina önskemål och behov hjälper vi dig till en lyckad investering.

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort