Köpa Gallergrind

En gallergrind fungerar som skydd mot inbrott. Ett komplement till entrédörren och ett komplett alternativ om man inte får plats med en säkerhetsdörr som också är billigare att köpa. Utöver att förhindra inbrott håller den också ned ljudnivån och ökar brandsäkerheten. Ett säkert val som inte syns på utsidan och försvårar för en inbrottstjuv.
Proloc tillverkar och installerar nya gallergrindar i alla storlekar. Hos oss finns även en del begagnade gallergrindar att köpa med omkodade lås med 3 nya nycklar.

gallergrindar stockholm
Valet av material och utformning bestämmer hur säker grinden är. Därför erbjuder vi gallergrindar av god kvalitet som går att köpa till rätt pris. Hitta ett utförande som passar dig och välj bland en rad olika modeller och kulörer. Alla modeller finns att beställa i ett mått som passar just din dörröppning.

Köp din gallergrind hos Proloc – Vi tillverkar och installerar den åt dig!

Proloc har sedan 2005 varit verksamma och utför monteringar av gallergrindar. Vår målsättning är att ge varje kund ett professionellt hantverk parallellt med konkurrenskraftiga priser och snabba leveranstider.
Vi hjälper till genom hela installationen. Från planering till montering, samt vid städning efter avslutat uppdrag.

För personlig rådgivning och service är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Proloc. Vi besvarar dina frågor och ger dig vidare information om våra gallergrindar!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort