Köpa branddörr, Stockholm

Köpa branddörr Stockholm

En branddörr är en viktig komponent som förhindrar brand mellan olika delar och rum inom fastigheten. Extra viktigt är det i en miljö där en grupp människor vistas och en eventuell brand kan leda till allvarliga konsekvenser.

På Proloc i Stockholm erbjuder vi CE-märkta branddörrar i klass EI30, EI60 och EI90 av hög kvalitet och bra priser. Våra branddörrar är tillverkade av starkt stål som är fyllda med en brandisolerande och ljudisolerande brandskiva.

Normalt sett är branddörrarna utrustade med ett komplett Tesalås i modell CF50, men kan också förses med ett ASSA-lås och många andra tillbehör som exempelvis el-slutbleck och dörrstängare.

Vi anpassar varje branddörr utifrån dina önskemål och behov

Alla branddörrar anpassas efter varje individuell kund, precis utefter önskemål, med en valfri storlek, kulör och utrustning, så som extralås, dörrstängare, motorlås med kanalisering och karmöverföring etc.

En branddörr från Proloc går att köpa till ett pris från 2780 kronor exkl. moms med en leveranstid på ungefär 3-4 veckor. Köper du en branddörr i klass EI60 finns de oftast på lager för omgående leverans.

Investera i säkerhet och skydd mot eld – Köp branddörr hos Proloc i Stockholm!

Sedan 2005 har Proloc varit aktiva inom branschen och utför installationer av kvalitativa och säkra branddörrar i Stockholm. Vi monterar även portar, fönster, gallergrindar, fastighetsboxar och säkerhetsdörrar.

Med stor ambition arbetar vi för varje kund och strävar ständigt efter att leverera professionella hantverk till konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Vi hjälper till genom hela uppdraget. Från rådgivning och planering till montering och uppstädning av avslutat arbete.

När du ska köpa branddörr är du välkommen till Proloc i Stockholm! Ring oss gärna så berättar vi mer om våra branddörrar och hur vi kan hjälpa just dig.

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort