Proloc Garageportar

Proloc tillverkar och monterar exklusiva garageportar klädda med träpanel. Vi erbjuder flera olika modeller som alla har mycket god isolering, ett u-värde på 0,5 för panelerna och 1,3 för hela konstruktionen.

Tysk kvalitet
Träpanelerna tillverkas av Thyssenkrupp i Tyskland. Motorer och track-system kommer från de ledande tillverkarna Somfy och Marantec.

Installation i Storstockholm
Observera att för att vi ska kunna hålla vår höga servicenivå så installerar vi endast garageportar i Storstockholm med omnejd.

Fabriksgaranti
Portarna omfattas av fem års fabriksgaranti

Exklusiva garageportar klädda med träpanel

Snygga och välisolerade garagedörrar

Tack vare den goda isoleringen så spar du både uppvärmningskostnader och miljön. Vi har en mängd olika utföranden att erbjuda och väljer du matchande säkerhetsdörr så kan du få en garagedörr i samma stil som ytterdörren. Alla våra modeller kan skräddarsys med extra tillval så att det passar dig som kund bäst.

 

Takskjutportar med automatik

En takskjutport innebär att garageporten är sektionerad och viks upp längs taket.

 

Garagedörrar

När du väljer garagedörr bör du tänka på att den ska vara anpassad efter just dina behov och vad den egentligen ska användas till. Vi erbjuder bra garagedörrar av god kvalitet till rimliga priser. Hitta en formgivning som faller dig i smaken och välj bland olika utföranden och kulörer. Med en garagedörr från oss får du ökad säkerhet, isolat från oljud och kan reducera energikostnaderna då värmen i garaget håller sig kvar. Proloc erbjuder en rad olika modeller som alla har ett bra u-värde. Tillsammans med oss får du många möjligheter.
 

Sollerovagen_Garageport-med-ekpanel

Exklusiv garageport på Sollerövägen med ekpanel.

 

Välj garagedörrar som håller säkerhetskraven

Sedan starten 2005 och har vi utfört hundratals installationer av säkra och exklusiva garagedörrar i stor-Stockholmsområdet. Vi står för säkerhet och professionella hantverk och bra leveranstider.

Vi hjälper dig med hela monteringen. Vi är delaktiga i varje del av processen. Från planering och rådgivning, till själva installationen och uppstädning efter avslutat uppdrag. Vi kan även utföra tilläggsarbeten såsom gjutning av nytt golv, snickeri och målning.

 

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort

Share On Facebook
Share On Google Plus