Gallergrindar, Stockholm

En gallergrind är en form av skydd mot inbrott – ett komplement till själva entrédörren och ett perfekt alternativ om man av någon anledning inte får plats med en säkerhetsdörr som också är billigare. Utöver att förhindra inbrott hjälper grinden även till att hålla ned ljudnivån samtidigt som brandsäkerheten blir bättre. Detta är ett säkert val som inte syns från utsidan och försvårar för inbrottstjuven då det plötsligt blir två dörrar att träna igenom. Att gallergrinden är tillverkad av järn avskräcker ofta att man ens försöker att ta sig igenom den eftersom det väsnas mer än många andra material.

Proloc tillverkar och installerar gallergrindar för lägenheter i alla storlekar. Standardpriset för en enkelgrind med installation i Stockholm är 11500 kronor inklusive moms och 9750 kronor efter ROT- avdrag. Väljer man en pargrind tillkommer vanligen en kostnad på 3500 – 4000 kronor.

Hos oss finns även en del begagnade gallergrindar med omkodade lås med 3 nya nycklar. De begagnade grindarna säljer vi till en kostnad av 2800 kronor inkl. moms och 3800 kronor inkl. moms för en pargrind. Önskar man hjälp med installation tillkommer cirka 2500 kronor inkl. moms. Utnyttjar man ROT- avdraget landar slutsumman på 1500 kronor.
gallergrindar stockholm
Val av material och utformning styr hur säker grinden är. Därför erbjuder vi bra gallergrindar av god kvalitet och till bra priser. Hitta ett utförande som faller dig i smaken och välj bland olika modeller och färger. Varje modell finns att beställa i ett mått som passar till din dörröppning. Du bestämmer utefter dina behov och önskemål.

Vi tillverkar och installerar gallergrindar för lägenheter – Kontakta Proloc i Stockholm!

Proloc har varit aktiva sedan 2005 och utför installationer av branddörrar, fönster, portar, fastighetsboxar, säkerhetsdörrar och gallergrindar för lägenheter och hus.

Vi arbetar med stor ambition för att ge dig som kund hos oss ett professionellt hantverk till konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider. I samarbete med våra återförsäljare har vi fått möjligheten att kunna leverera och installera även i Göteborg, Malmö och Finland.

Vi hjälper dig och finns till genom hela installationen. Från första planering till monteringen, samt vid städning efter avslutat uppdrag. Utöver installationer genomför vi även tilläggsarbeten som exempelvis gjutning av nya golv, snickeri och målning.

För personlig service och rådgivning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Proloc i Stockholm. Vi ger dig ytterligare information om våra gallergrindar för lägenheter!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort