Fastighetsboxar, Stockholm

Vi tror på hållbara investeringar och erbjuder endast fastighetsboxar som uppnår de högsta kvalitetskraven. Alla våra boxar är utformade med garanti för stabilitet och hållbarhet. Utöver fastighetsboxar i normalstorlek kan vi med stöd från våra tillverkare även leverera boxar efter dina önskemål.

Proloc säljer och installerar fastighetsboxar i Stockholm. Vi finns alltid till för att hjälpa dig, oavsett av om du är i behov av rådgivning inför kommande installation eller behöver hjälp med underhåll av redan befintliga fastighetsboxar.

Vår ambition ligger i att leverera fastighetsboxar som passar varje enskild kund. Därför har vi samlat olika modeller från ett flertal ledande tillverkare för att kunna erbjuda det bästa som finns på marknaden. Fastighetsboxarna kostar från 550 kronor per fack inkl. moms.

Proloc hjälper till med installation av marknadens bästa fastighetsboxar i Stockholm!

Proloc har sedan 2005 varit aktiva och försett fastigheter i Stockholm med kreativa och skräddarsydda lösningar av fastighetsboxar. Vi kan hjälpa dig med leverans, montering, märkning och installationsanmälan. Vi kan även leverera speciallösningar så som inbyggnation eller dekorativa paneler och målning.

Vi har samlat marknadens bästa fastighetsboxar från stora tillverkare som Din Box, Svenska Fastighetsboxar, Skänninge Snickeri och Reelt.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra fastighetsboxar! Varmt välkommen till oss på Proloc i Stockholm!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort