Entrepartier i stål och trä, Stockholm

Entrepartier Stockholm

Ett snyggt entreparti ger ett bra första intryck och sammanfattar olika komponenter av arkitekturen ur en intressant synvinkel som samtidigt gör inomhusmiljön mycket trevligare, tystare och varmare. Med ett välbyggt entréparti ökar man även säkerheten. Proloc i Stockholm tillverkar och installerar kompletta entrépartier i en design som passar dig.

Våra entrepartier finns i en rad olika utföranden och går att beställa i olika material. Vi tillverkar entréer och portar i material som trä, stål, aluminium och PVC som också går att beställa efter specialmått. Utseende, storlek, skyddsklass och UW-värde kan anpassas efter de önskemål och krav som varje individuell kund har. Kontakta oss gärna för en offert.

Entrepartier i stål eller trä

Proloc startades upp 2005 och sedan dess utfört installationer av entrepartier åt såväl privatpersoner som företag i Stockholmsområdet. Vi arbetar med stor ambition för att ge våra kunder ett proffsigt hantverk till konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider. Vi hjälper till och finns för dig genom den fullständiga installationen – vid planering, montering och städning efter avslutad montering.

För personlig handledning och service är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Proloc i Stockholm. Av oss får du vidare information om våra entrepartier!

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-gallergrindar

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort