Altandörrar, Stockholm

Majoriteten av alla villainbrott sker via altandörren, som oftast är placerad på en insynsskyddad punkt av huset. Detta blir enkelt en lika tilltalande ingång som flyktväg för inbrottstjuven. Just därför är det minst lika viktigt att din altandörr lever upp till samma säkerhetskrav som ytterdörren har. Alla dörrar bör alltså vara rustade med ett lås som är stabilt och säkert för att du ska kunna känna trygg. En smart och funktionell lösning för husets övriga ingångar bör prioriteras lika högt som till entrédörren av ditt hus.

Med detta dilemma i åtanke har vi vidtagit en rad olika åtgärder för att göra altandörren säkrare och göra den betydligt mycket svårare för tjuven att forcera. Med en säker altandörr minskar det självklart inbrottsrisken, men den bidrar även till att kyla och oljud som kommer utifrån isoleras. Hos Proloc finner du altandörrar i PVC till en rimlig kostnad. En altandörr som är tillverkad i PVC är en mycket säker lösning och är näst intill underhållsfri dörr, vilket också gör den mycket prisvärd.

Köp en altandörr i PVC och gardera dig mot inbrott – Ring Proloc i Stockholm!

Proloc har varit verksamma inom branschen sedan 2005 och utför installationer av kvalitetssäkrade altandörrar i Stockholm. Vi arbetar med ett brinnande engagemang och strävar efter professionella genomförda hantverk förenat med konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Vi finns till genom hela processen och är delaktig i varje moment.
Varmt välkommen att kontakta Proloc i Stockholm för vidare information om våra altandörrar! Vi hjälper dig att skräddarsy en lösning som passar dig och dina förutsättningar till bästa möjliga pris.

Referenser

Klicka på bilderna nedan för att ta del
av våra referensobjekt.

referens-sakerhetsdorr
referens-garageprotar
referens-entreer-fonster

Vill du veta mera?

Om du funderar över något, kontakta oss gärna!

08 - 26 48 10

Alla kontaktuppgifter

Jag vill ha offert!


( 2st max 4mb )


Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort